פשטידת פטריות ובצל
פשטידת פטריות ובצל
2 סלסלאות של פטריות (אפשר משני סוגים שונים אם יש) חתוכות גס/ קוביות
בצל גדול חתוך לקוביות
חצי קופסת קוטג' (אני שמתי 1%)
חצי קופסת גבינה לבנה 5%
חצי קופסת גבינה בולגרית מפוררת
3 ביצים
2 פרוסות גבינה צהובה 9%
תבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק פטריות/בצל/עוף, אבקת שום אם יש
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל180 מעלות.
2. שמים במחבת את הבצל, עד לשקיפות.
3. מוסיפים את הפטריות ואת האבקת מרק בערך כ-10 דקות. מערבבים מידי פעם.
4. בנתיים מערבבים את הגבינות, הביצים והתבלינים: מלח, פלפל, אבקת שום וכל מה שאוהבים בקערה.
5. מוסיפים את הבצל והפטריות לקערה של הגבינות ומערבבים.
6. מכניסים לתבנית ל40 דקות בערך, עד שהפשטידה משחימה.
| ||