פשטידת כרובית
פשטידת כרובית:
4 ביצים
קופסת קוטג'( אני שמתי 1%)
50 גרם גבינה צהובה מגורדת (היה לי רק פרוסות של 9%, אז שמתי כמעט שתי פרוסות שחתכתי לחתיכות קטנות).
כרובית קטנה-בינונית או 450 גרם משקית קפואה.
תבלינים- מלח, פלפל, אבקת שום.
1. לבשל את הכרובית 5 דקות.
2. לסנן ולקרר. לחתוך כל כרובית לריבועים קטנים.
3. לערבב בקערה גבינה צהובה, קוטג' וביצים. לשיים תבלינים.
4. להוסיף את הכרובית ולהכניס ל40 דקות בערך לתנור שחומם מראש(180-200 ) עד לצבע יפה.
| ||