פיצה כרובית
פיצה כרובית
1 כרובית בינונית- גדולה
2 ביצים
כף וחצי גבינה לבנה (אפשר רגילה ואפשר בטעמים כמו שום שמיר/ פלפל חריף וכו)
מלח, פלפל
רוטב עגבניות ללא סוכר
גבינה צהובה 5% פרוסה- שתי פרוסות.
תוספות שרוצים: גבינה בולגרית, פטריות, בצל, עגבניות וכדומה.
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות
2. מרתיחים כרובית עד שהיא רכה מאוד
3. מוציאים את הכרובית ושמים במסננת שיצאו הנוזלים והכרובית תתקרר מעט
4. שמים את הכרובית בקערה ומועכים אותה, כמו פירה
5. שמים את הכרובית המעוכה במגבת/ חיתול בד כדי שיצאו כל הנוזלים. שלב חשוב!
6. מוסיפים את שאר המרכיבים: ביצים, תבלינים וגבינה (ללא התוספות והרוטב).
7. שופכים לתבנית ומכניסים לתנור ל-15-20 דק' עד שמזהיב ובצדדים יש גוון קריספי.
8. מוציאים מהתנור, מורחים רוטב עגבניות, מוסיפים גבינה צהובה ותוספות.
9. מכניסים לתנור ל5 דקות, עד שהגבינה נמסה.
התמונה באדיבות Maya Cohen Olpak מהקבוצה בפייסבוק "דיאטת 17 הימים :)"
1 כרובית בינונית- גדולה
2 ביצים
כף וחצי גבינה לבנה (אפשר רגילה ואפשר בטעמים כמו שום שמיר/ פלפל חריף וכו)
מלח, פלפל
רוטב עגבניות ללא סוכר
גבינה צהובה 5% פרוסה- שתי פרוסות.
תוספות שרוצים: גבינה בולגרית, פטריות, בצל, עגבניות וכדומה.
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות
2. מרתיחים כרובית עד שהיא רכה מאוד
3. מוציאים את הכרובית ושמים במסננת שיצאו הנוזלים והכרובית תתקרר מעט
4. שמים את הכרובית בקערה ומועכים אותה, כמו פירה
5. שמים את הכרובית המעוכה במגבת/ חיתול בד כדי שיצאו כל הנוזלים. שלב חשוב!
6. מוסיפים את שאר המרכיבים: ביצים, תבלינים וגבינה (ללא התוספות והרוטב).
7. שופכים לתבנית ומכניסים לתנור ל-15-20 דק' עד שמזהיב ובצדדים יש גוון קריספי.
8. מוציאים מהתנור, מורחים רוטב עגבניות, מוסיפים גבינה צהובה ותוספות.
9. מכניסים לתנור ל5 דקות, עד שהגבינה נמסה.
התמונה באדיבות Maya Cohen Olpak מהקבוצה בפייסבוק "דיאטת 17 הימים :)"
| ||